TSA:n urheilijoita Ruotsissa

3.1.2019

TSAlaiset Sävsjön Skyttecentterissä.
Eturivissä Essi Laitinen, Anna-Maria Siivonen, Elina Silver ja Salla Korpela. Takarivissä Jarmo Engblom, Juhani Forsman ja Klaus Tupi. Kuvasta puuttuu Konsta Kivi.
TSAlaiset Sävsjön Skyttecentterissä. Eturivissä Essi Laitinen, Anna-Maria Siivonen, Elina Silver ja Salla Korpela. Takarivissä Jarmo Engblom, Juhani Forsman ja Klaus Tupi. Kuvasta puuttuu Konsta Kivi.

Ilma-aseiden Swedish cup järjestetään Ruotsin Sävjössä jo viidennentoista kerran. Kolmipäiväiseen kilpailuun osallistuu noin 600 urheiluampujaa. Osallistujia on Pohjoismaiden lisäksi mm. Virosta, Saksasta Puolasta ja jopa Etelä-Afrikasta asti.

Turun Seudun Ampujista kilpailuun osallistui iskukykyinen joukkue. Ilmapistooliin osallistuivat Elina Silver, Konsta Kivi ja Klaus Tupi ja ilmakivääriin Salla Korpela, Essi Laitinen ja Anna-Maria Siivonen Mukana on myös SAL:n tehoryhmän valmentaja ja seuramme nuorisopäällikkö Juhani Forsman. Hän rauhallisella olemuksellaan jakeli hyviä vinkkejä ja rauhoitteli urheilijoita suuremmilta jännityksiltä ennen heidän suoritustaan. 

Lounais-Suomen aluejaosto järjesti tälläkin kertaa matkan kilpailupaikalle. Enin osa matkaajista olikin L-S:n alueelta, mutta matkassa oli kilpailijoita aina Pohjois- Suomea myöten, kertoi matkanjohtaja Jarmo Engblom.

Seuramme urheilijat tekivät päivän aikana hyviä tasaisia suorituksia. Ilmakiväärissä Anna-Maria Siivonen teki hyvän oman uuden kilpailuennätyksensä, joka nyt kirjataan lukemin 626,2, samoin teki Salla Korpela ja hänen uusi ennätys on 611,1. Ilmapistoolissa Elina Silverin ja Klaus Tupin suoritukset riittivät aina päivän päätteeksi ammuttavaan finaaliin saakka.

Tätä kirjoitettaessa päivän finaalit ovat vielä kesken, joten peruskilpailun ja finaalin tulokset löydät täältä!