TSA:n ampujille menestystä EM-näytöissä Tanhuvaarassa

19.1.2019

Ilmakiväärin ja -pistoolin EM-näyttökilpailut ammuttiin Savonlinnassa, Tanhuvaaran urheiluopistolla.

TSA:n ampujista EM-näyttöä oli antamassa ilmapistoolissa Elina Silver ja Klaus Tupi ja ilmakiväärissä Anna-Maria Siivonen.

EM-näytöt annettiin perjantaina ja lauantaina. Ensimmäisessä kilpailussa peruskilpailun jälkeen ammuttiin myös finaalit. Toisessa kilpailussa suoritettiin vain peruskilpailu.

Perjantaipäivän ilmapistoolikilpailussa Elina Silver oli peruskilpailun jälkeen kolmantena tuloksella 554. Finaalissa Elina ampui hyvin ja paransi peruskilpailun sijoitusta yhdellä sijailla. Kilpailun voitti Kokkolan Ritva Karri.

Klaus Tupi teki samoin parantaen sijoitustaan yhdellä sijalla. Hän oli peruskilpailun jälkeen neljäntenä ja finaalin jälkeen hän nousi kolmanneksi.

Ilmapistoolin lauantaipäivän N-sarjan kaksikko oli sama kuin perjantaina, mutta nyt kilpailu oli huomattavasti tasaisempi kuin edellisenä päivänä. Kilpailun voitti Ritva tuloksella 562, Elina 561.

Klaus paransi huomattavasti perjantaipäivästä ja voitti kilpailun hyvällä 572 tuloksellaan.

Ilmakiväärissä Anna-Maria Siivonen teki tuloksen 610,8. Hän ampui vain lauantaipäivän kilpailun.

Ilma-aseiden EM-kilpailut ovat Kroatian Osijekissa 16.–25. maaliskuuta.

Lisää SAL:n www-sivuilla, joihin pääset tästä!