TSA:lla menestystä kesän SM-kisoissa

2.8.2020

Koronaepidemian takia useita kesän SM-kisoja on peruttu. Nyt tilanteen hieman parannuttua on pystytty järjestämään joidenkin lajien ja sarjojen kilpailut. Seuramme urheilijat ovat menestyneet hyvin - etenkin naiset. Hyvä TSA:n naiset!

26.-28.6.2020 Mustaruudin SM-kilpailut Sipoossa

Kesäkuun lopussa järjestettiin mustaruudin mestaruuskilpailut Sipoossa. Seurastamme osallistuivat Erkki Lehtonen, Matti Lehto ja Veikko Ratsula. Matti Lehto sijoittui pronssille LORENZONI- lajissa. Erkki Lehtonen osallistui peräti viiteen lajiin! KUCHNREUTER-lajissa hän voitti mestaruuden ja oli MARINETTE-lajissa kolmas. Veikko Ratsula osallistui kolmeen lajiin.

24.-26.7.2020  50m kiväärin nuorten mestaruuskilpailut Kouvolassa

Kuusankosken Ampujat järjesti 50m kiväärin nuorten sarjojen (sarjat N16, M16, N18, M18, N20, M20) mestaruuskilpailut Tyrrin ampumakeskuksessa Kouvolassa.
Kisoihin seurastamme osallistui ainoastaan Salla Korpela, Salla edusti varsin hyvin TSA:ta kilpailuissa. Hän ampui N20 sarjan 60 ls makukilpailussa SM-pronsille tuloksella 604.3. Toisessa lajissa eli 3x40 ls:n kilpailussa hän sijoittui viideneksi tuloksella 1119.

31.7-2.8.2020 50m kiväärin mestaruuskilpailut sarjoissa N ja M Kouvolassa

Viikko nuorten kisojen jälkeen Tyrrin ampumakeskuksessa paukkui taas, nyt ratkottiin N ja M sarjan mestaruudet. Tässäkin kilpailussa TSA:n ainoa edustaja oli Essi Laitinen. Essi ampui 60 ls:n makuukilpailussa tuloksen 582.4 ja 3x40 ls:n kilpailussa 1099.

1.-2.8.2020 50m liikkuvan maalin ja hirviammunnan mestaruuskilpailut Inkoossa

Raseborgs Skyttar järjesti 50m liikkuvan maalin ja hirviammunnan mestaruuskilpailut Inkoossa sarjoissa M, M20, M18, N, N20 ja N18.
AinoanaTSA:n edustajana kilpailuun osallistui Marika Karisjoki. Marika osallistui 50m liikkuvan maalin normaali- ja sekajuoksukilpailuun sekä hirviammunnan kertalaukauksiin. Marika voitti kaikki nuo kolme käymäänsä kilpailua eli hän "saallisti" kolme Suomen mestaruutta neljästä mahdollisesta.

Vielä on muutamia kisoja

Vähissä on tämän kesän kilpailut olleet. Onneksi muutamia mestaruuskilpailuja on pystytty järjestämään, etenkin nuorten sarjoissa. Samaan aikaan nuorten kiväärin mestaruuskilpailujen kanssa ammuttiin samojen sarjojen pistoolin mestaruuskilpailut Karstulassa. Kilpailussa ei ollut TSA:n edustusta.

Muutamia mestaruuskilpailuja järjestetään vielä loppukesästä ja alkusyksystä ja tietysti kaikki joukolla mukaan Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailuihin 4.-6.9. 2020 Säkylään.

Toivottavasti tauti sitä ennen ei pahene, jotta kisat voidaan järjestää!