Kiväärijaosto

Kiväärijaosto

Puheenjohtaja
Jan Nylund
puh. 040 747 3393
jan.nylund@chementors.fi

Jäsenet
Essi Laitinen
puh.  050 432 9151
essi.laitinen@gmail.com

Ismo Isberg
puh. 040 543 3784
ismoisberg@gmail.com

Esa Savioja
041 503 6946
esa.savioja@nic.fi

Veijo Lämsä
puh. 040 574 9087
weke.lamsa@gmail.com

Pekka Pasanen
puh. 044 203 6493
pekka.pasanen@pp1.inet.fi

 

 

Kiväärilajit esitellään täällä!
.........................................................................................

Ilmakiväärin esittelyvideon saat esille tästä!
........................................................................................

Kuvassa kiväärijaoston päätöstilaisuuteen osallistuneet kivääriampujat. Kuvasta puuttuu Salla Korpela.

12.12.2019

Kiväärijaosto järjesti kauden päättäjäiset BOWLER viihde- ja keilailuravintolassa Turussa. Paikalla oli 12 kivääriampujaa.

Tilaisuuden aluksi Hanna "Hopo" Pitkänen kertoi Mielitreenit- koulutuksesta, jota hän alkaa vetämään vuoden alusta lähtien. Mielitreenit-koulutuksessa aiheena on mm. mielen perusteet, persoonallisuus, hyvinvointi, mielikuva- ja rentoutusharjoitukset, tavoitteet, motivaatio, fokus ja kilpailutilanteen hallinta. Asiasta tarkemmin etusivulla.

Hopon esityksen jälkeen syötiin maittava illallinen. Sen aikana keskusteltiin, kuinkas muuten  -  ammunnasta. Kerrottiin kesän kilpailuista, sijoituksista, tuloksista ym.
Todettiin myös, että seuralla on toimintarikas kevätkausi tulossa, sillä olemme saaneet järjestettäväksemme Lounais-Suomen aluemestaaruuskilpauilut ja päätäpahtumana huhtikuun alussa järjestettävät ilmakiväärin ja ilmapistoolin Suomenmestaruuskilpailut.

Vilkkaan keskustelun jälkeen jaettiin kauden mestaruuskilpailujen palkinnot. Palkintojenjaon jälkeen vuorossa oli mini gurling-peli ja sen lomassa vapaata seurustelua.
 

Seuraottelun urheilijat yhteispotretissa...
... ja suorituksia tekemässä. Etualalla RS:n Erkki Kallio, SaSA:n Ilkka Ratamo ja Jyry Laaksonen.

20.10.2019

Perinteinen kolmen seuran seuraottelu käytiin Kupittaan urheiluhallin sisäampumaradalla 20.10.2019. Seuraottelu on käyty kolmen seuran kesken keskeytyksettä jo 30 vuotta!
Kesällä SaSA:n järjestämässä seuraottelussa juhlittiin 30-vuotistaivalta muistellen menneitä maukkaan juhla-aterian kera. Seuraottelussa ei jaeta henkilökohtaisen kilpailun palkintoja, mutta nyt juhlaottelun kunniaksi jaettiin ”muistomitalit” kaikille siinä kisassa mukana olleille.

Vuosi sitten ottelun sääntöjä tarkastettiin ja siinä yhteydessä sovittiin, että jatkossa ottelu käydään 5-henkilöisin joukkuein aiemman kuuden sijasta. Päivitystarvetta lienee jatkossakin, sillä elektronisten taululaitteiden myötä on jo jonkin aikaa suoritettu ilmakiväärin 40 laukauksen kilpailu desimaalituloksin. Lisäksi kansallisiin sääntöihin 50m kiväärin osalta on tullut sarjoihin Y70, Y75 ja Y80 2x30 laukauksen kilpailu. Pitäisikö seuraottelussamme huomioida tämä säännön lisäys?

Seuraottelun voitto matkasi Saloon! SaSA teki joukkueellaan pistemäärän 1981,4. Joukkueessa ampuivat tällä kertaa (joukkueeseen lasketaan seuran viiden parhaan urheilijan tulos) Minea Terkola, Mira Terkola, Eeva Kyrönlahti, Markku Haklin ja Jyry Laaksonen. TSA oli toinen tuloksella 1892,4, siis -89,0 pistettä. RS ei tällä kertaa saanut joukkuetta kokoon.

Henkilökohtaisen kilpailun voitti Salon Seudun Ampujien Minea Terkola kohtuullisen hyvällä 406,6 tuloksella. Toiseksi tuli järjestävän seuran Essi Laitinen tuloksella 405,1 ja kolmannen sijan otti Minean sisko Mira tuloksella 401,6, muita 400 pisteen ylittäjiä nyt ei ollut. Miran jälkeen seuraavat neljä sijaa menivätkin SaSA:lle varsin tasaisin tuloksin.
Tämän kisan jälkeen tuntuukin siltä, että kiväärivaltikka tässä maakunnassa on Salon suunnalla!

Seuraottelun seuraava tapaaminen on parisen viikkoa ennen ilma-aseiden SM-kilpailua Raaseporissa!

Tulokset löydät täältä!

Perinteinen 50m kiväärin seuraottelu SaSA-RS-TSA Salossa 11.5.2019, 30-vuotisjuhlaottelu.

Lue lisää tästä!
.........................................................................................