Nuorten Suvisarjakilpailun aikataulu ja kutsut

5.6.2014

Tänä vuonna osakilpailuja on viisi:

29.5.     Nokia (NoSA)
17.6.     Pori (SA)      Kutsu tästä tulostettavassa muodossa
7.-20.7  ammuttava kierros kotiradoilla
             Toijala (TUA)    elokuussa koulujen alettua
             Kankaanpää (KaA)  syyskuussa

Toijalan ja Kankaanpään kisan päivämäärät ilmoitetaan heti niiden varmistuttua!

Mukana olevat sarjat ovat 8IT,10IT,12VT,14VT,N16,Y16,N18,Y18,N20,Y20 sekä ilmapistoolissa että ilmakiväärissä, ja 12HT ja 14HT sarjat ilmakiväärissä. Myös vammaisampumaurheilun Y16,N16,Y20 ja N20 sarjat ovat mukana. Osanottomaksu on 10€/suoritus.

Yksittäisissä osakilpailuissa ei jaeta palkintoja, vaan palkinnot jaetaan vasta viimeisen osakilpailun yhteydessä. Osakilpailuissa jaetaan sijoituspisteitä seuraavasti: I-sija 10p, II-sija 7p, III-sija 5p,       IV-sija 3p, V-sija 2p ja VI:sta sijasta eteenpäin kaikille 1p. Kolmen parhaan osakilpailun sijoituspisteet otetaan huomioon lopputuloksissa. Mikäli ampujia päätyy tasapisteisiin, ratkaisee kaikkien osakilpailuissa ammuttujen tulosten keskiarvo järjestyksen. Tänä vuonna kotiratakisassa jaetaan pisteitä seuraavasti: voittajalle 6p sitten 5p,4p,3p,2p ja lopuille 1piste. Ja viimeisessä osakilpailussa jaetaan TUPLAPISTEET, eli kotiratakisan merkistys hieman laskee ja viimeinen kilpailu voi saada jopa ratkaisevan aseman!

Tänäkin vuonna tulee olemaan yksi arvottava palkinto. Arvontaan osallistuu kaikki vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneet ampujat. Arpoja saa arvontaan 2-5 riippuen siitä, monessako osakilpailussa on ollut mukana. Palkinto tulee tänäkin vuonna olemaan jokin arvokas tavarapalkinto, joka selviää kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen. Kunhan palkinto on päätetty, niin siitä ilmoitetaan alueiden sivuilla ja myös seuroihin, joista on siihen mennessä ollut osanottajia.

Tänä vuonna jaetaan myös sarjakohtaiset palkinnot kaikille vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneille, eikä edellisten vuosien tapaan kaikille osallistuneille. Palkintoinahan on ollut aina näyttäviä pokaaleja, joten kannatta osallistua vähintäänkin kahteen kisaan!

Nuo kotiratakierroksen tulokset tulee lähettää minulle sähköpostitse viimeistään 22.7.! Tuloksista tulee ilmetä lopputuloksen lisäksi sarjojen tulokset ja sisäkympit. Pistetilanteen pyrin saamaan molempien alueiden sivuille mahdollisimman pian joka osakilpailun jälkeen.

Mikäli on suvisarjakilpailuun liittyviä kysymyksiä, niin lähettäkää minulle sähköpostia tai soittakaa!

Kilpailukutsut löytyvät järjestävän seuran sivuilta!

Antoisaa suvisarjakilpailua kesäkaudelle 2014.

 

Juhani Forsman
Lounais-Suomen alueen nuorisopäällikkö
juhani.f@gmail.com         puh.0505692524