Ilma-asekauden avaus Turussa

11.10.2014

Naisten sarjan mitalittaret. Vas. Emilia Siponen, Elina Silver ja Evi Toivonen.
Yleisen sarjan mitalikolmikko. Vas. Konsta Kivi, Tomi Lempiäinen ja Antti Tervo.
Kilpailussa oli mukana paralympiaryhmän ampujat. Suorituksissaan Matias Oksanen oik., Sampo Jokinen ja Juho Ovaska. Huoltajana toimi Heikki Rainio.
Vas. Mira Ojanen ja Anna-Maria Siivonen suorituksissaan.

Lokakuun kisat ilma-asekauden avauksena Turussa

Turun Seudun Ampujat ry järjesti jo perinteiset Lokakuun kisat Kupittaan urheiluhallin sisäampumaradalla. Tällä kertaa Turkuun kauden avauskilpailuun  oli kokoontunut 71 urheilijaa.

Kilpailuissa tehtiin tukku hyviä tuloksia. Ilmakiväärin naisten sarjassa Vakka- Suomen Ampujien Jenni Leppänen teki tuloksen 393, N20-sarjassa Rauman Anna-Maria Siivonen 390. Tukisarjassa 10IT Kankaanpään Niko Elonen ampui 20 laukauksen kisassa täydet pisteet eli 200. Ilmapistoolin yleisen sarjan voitto meni P-HA:n Tomi Lempiäiselle tuloksella 565. Naistensarjan voittaja oli järjestävän seuran Elina Silver tuloksella 370.

Seuraavan kerran Kupittaalla "paukkuvat" ilma-aseet Kupittaan Kisoissa, jotka järjestetään 13.-14.12.2014. Kilpailut ovat samalla SM-karsintakilpailut ja EM-näyttökilpailut.

TSA on saanut järjestettäväkseen myös ilma-aseiden (ilmapistooli, ilmakivääri ja ilmakiväärin 3x20 ls) SM-kilpailut. Kilpailut pidetään Kupittaalla maaliskuussa.

Lokakuun Kisojen kaikki tulokset saat esille tästä!