Suvisarja on jo hyvässä vauhdissa

16.6.2016

Suvisarjakilpailut 2016

Osakilpailuja on viisi:

21.6. Pori (SA)

9.7. Nokia (NoSA)

25.7.-10.8. ammuttava kierros kotiradoilla

28.8. Hämeenlinna (HlAS)

17.9. Turku (TSA)

Mukana olevat sarjat ovat 8IT,10IT,12VT,14VT, N16,Y16,N18,Y18,N20,Y20,M,N,M50,N50 sekä ilmapistoolissa että ilmakiväärissä, ja 12HT ja 14HT sarjat ilmakiväärissä. Myös vammaisampumaurheilun sarjat ovat mukana. Osanottomaksu on nuorten sarjoissa 13€/suoritus ja aikuisten sarjoissa 15€/suoritus. Kotiratakierros on ilmainen!

Yksittäisissä osakilpailuissa ei jaeta palkintoja, vaan palkinnot jaetaan vasta viimeisen osakilpailun yhteydessä. Osakilpailuissa jaetaan sijoituspisteitä seuraavasti: I-sija 10p, II-sija 7p, III-sija 5p, IV-sija 3p, V-sija 2p ja VI:sta sijasta eteenpäin kaikille 1p. Kolmen parhaan osakilpailun sijoituspisteet otetaan huomioon lopputuloksissa. Mikäli ampujia päätyy tasapisteisiin, ratkaisee kaikkien osakilpailuissa ammuttujen tulosten keskiarvo järjestyksen. Viimeisessä osakilpailussa jaetaan TUPLAPISTEET, eli viimeinen kilpailu voi saada jopa ratkaisevan aseman lopputuloksissa!

Tänäkin vuonna tulee olemaan yksi arvottava palkinto nuorten sarjoissa ja toinen aikuisten sarjoissa. Arvontaan osallistuu kaikki vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneet ampujat. Arpoja saa arvontaan 2-5 riippuen siitä, monessako osakilpailussa on ollut mukana. Palkinto tulee tänäkin vuonna olemaan jokin arvokas tavarapalkinto, joka selviää kahden ensimmäisen osakilpailun jälkeen. Kunhan palkinto on päätetty, niin siitä ilmoitetaan alueiden sivuilla ja myös seuroihin, joista on siihen mennessä ollut osanottajia.

Tänä vuonna jaetaan nuorten sarjoissa palkinnot kaikille vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneille ja aikuisten sarjoissa kolmelle parhaalle vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneille. Palkintoinahan on ollut aina näyttäviä pokaaleja, joten kannatta osallistua vähintäänkin kahteen kisaan!

Nuo kotiratakierroksen tulokset tulee lähettää minulle sähköpostitse viimeistään 12.8.! Tuloksista tulee ilmetä lopputuloksen lisäksi sarjojen tulokset ja sisäkympit. Pistetilanteen pyrin saamaan molempien alueiden sivuille mahdollisimman pian joka osakilpailun jälkeen.

Mikäli on suvisarjakilpailuun liittyviä kysymyksiä, niin lähettäkää minulle sähköpostia tai soittakaa!

Kilpailukutsut löytyvät järjestävän seuran sivuilta!

Aikuisten sarjoissa oli jo viime vuonna mukavasti osallistujia ja sarjat ovat tänäkin vuonna mukana, koska näin toivottiin. Toivottavasti yhä useammat M,N,M50 ja N50 sarjalaiset osallistuvat suvisarjaan!

Antoisaa suvisarjakilpailua kesäkaudelle 2016.

Juhani Forsman

Lounais-Suomen alueen nuorisopäällikkö

juhani.f@gmail.com         puh.0505692524