Swedish Cup 2017 ensinmmäinen kilpailupäivä

5.1.2017

Osa TSA:laisista yhteispotretissa.

Päivän nimet; Elina ja Konsta!

Kansainvälinen Swedish Cup 2017 käynnistyi Ruotsin Sävsjössä torstaina 5.1.

TSA:sta kilpailuun osallistuivat Essi Laitinen, Anna-Maria Siivonen, Salla Korpela, Elina Silver, Maija Saarto, Konsta Kivi ja Kalle Kivi.

Lounais-Suomen aluejaosto järjesti tälläkin kertaa matkan kilpailupaikalle. Enin osa matkaajista olikin Lounais-Suomen alueelta, mutta matkassa oli kilpailijoita aina Pohjois- Suomea myöten, kertoi matkanjohtajana toiminut Jarmo Engblom.

Seuramme osalta ensimmäisen kilpailupäivän tulos oli hyvä. Elina ja Konsta raivasivat peruskilpailun jälkeen tiensä aina finaalin saakka.

Kiväärissä vuoden alussa TSA:n edustajaksi siirtynyt Anna-Maria Siivonen teki hyvän 410,9 tuloksen. ”Anskun” tulos ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt finaaliin saakka. Salla ampui hienon uuden kilpailuennätyksensä tehden ennätystuloksensa 385,4. Essikin onnistui hyvin kansainvälisessä kisassa tehden tuloksen 405,1.

Kalle kilpaili ilmapistoolin ikämiessarjassa tehden tuloksen 357 sijoittuen tuloksellaan kuudenneksi!

Finaalissa me katsojat saimme jännittää kahdesti. Ensimmäinen kerta oli seuratessamme Elinan suoritusta ja toisen kerran Konstan suoritusta. Hyvästä taustan kannustusjoukoista huolimatta molemmille kirjattiin finaalin kahdeksas sija.