Turun Seudun Ampujille menestystä Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Säkylässä

3.9.2017

Joukkuemestarit! Vas. Essi Laitinen, Anna-Maria Siivonen ja Salla Korpela.

Ensimmäinen kilpailupäivä

2.-3.9.2017 Säkylässä pidetyissä Lounais-Suomen alueen mestaruuskilpailuissa TSA menestyi hyvin. Ensimmäisen päivän pistoolilajeissa saavutettiin viisi henkilökohtaista mestaruutta ja neljä joukkuemestaruutta. Olympiapistoolissa paras oli Jouko Flemming, vakiopistoolin mestari oli Klaus Tupi ja isopistoolissa Keimo Korpioksa. Eli kaikkien ensimmäisen päivän aikana suoritettujen pistoolilajien M-sarjojen mestaruudet ottivat siis seuramme urheilijat. TSA:n menestystä täydensivät isopistoolin ikämiessarjoissa Pekka Kähkönen ja Matti Arvela, jotka molemmat ottivat sarjojensa mestaruudet.

50m kiväärissä ensimmäisen päivän lajeina olivat 60 laukauksen makuukilpailu sekä 3x20 laukauksen asentokilpailu. Ja sama tahti jatkui kiväärissäkin. Kaiken kaikkiaan seuramme urheilijat saavuttivat seitsemän henkilökohtaista ja kaksi joukkuemestaruutta. Makuukilpailussa mestaruudet ottivat N-sarjassa Anna-Maria Siivonen ja N20-sarjassa Essi Laitinen. Täydennystä mestaruuksiin tuli tässäkin lajissa ikämiessarjoissa, Jarmo Engblom otti mestaruudet M60-, ja Y70-sarjoissa. ”Anskun ja Japin" tulokset olivat samalla uusia alueemme ennätyksiä ja useiden seuramme urheilijoiden tulokset samalla myös seuramme uusia ennätyksiä.
3x20 laukauksen kilpailuissa N-sarjassa ”Ansku” teki hyvän 579 tuloksen, joka on uusi alue-ennätys. Tässä sarjassa TSA:n urheilijat ottivat peräti kolmoisvoiton ja tämäkin uudella alue-ennätyksellä! Hienoa!
N20-sarjan mestaruuden otti Essi Laitinen.

Toinen kilpailupäivä

Toisenakin kilpailupäivänä seuramme urheilijat saavuttivat aluemestaruuksia. 25m pistoolissa Klaus Tupi otti mestaruuden hyvällä 575 tuloksella. Tässä lajissa seuramme urheilijat ottivat myös joukkuevoiton TSA:lle. Joukkueessa oli ”Klasun” lisäksi Keimo Korpioksa ja Jouko Flemming.

50m pistoolissa N-sarjan mestaruuden voitti Maija Saarto ja M-sarjassa Konsta Kivi. Joukkueena seuramme urheilijat tulivat toiseksi. Joukkueessa Maijan ja Konstan lisäksi oli Anssi Hakkarainen.

50m kiväärin 3x40 laukauksen kilpailuun seurastamme osallistui ainoastaan Jan Nylund. Jan sijoittui viidenneksi tuloksella 1059. Ja koska vain yksi urheilija osallistui tähän lajiin, niin joukkuetta tähän ei saatu nimettyä.

Viikonlopun kisat onnistuivat siis seuramme urheilijoiden osalta hyvin. Osa urheilijoista ottivat jopa tuplamestaruuden. Onnittelut ja kiitokset urheilijoille hyvistä saavutuksista.

Kisajärjestelyistä vastasivat Säkylän Seudun Ampujat 50m lajien osalta ja seuramme pistoolijaosto 25m lajien osalta.

Kilpailun kaikki tulokset löydät tästä linkistä!