Swedish Cup 2018 alkoi Ruotsissa

4.1.2018

TSAlaiset Swedish Cupissa. Vas. Klaus Tupi, Elina Silver, Konsta Kivi, Anna-Maria Siivonen, Juhani Forsman, Salla Korpela, ja Essi Laitinen.
TSAlaiset Swedish Cupissa. Vas. Klaus Tupi, Elina Silver, Konsta Kivi, Anna-Maria Siivonen, Juhani Forsman, Salla Korpela, ja Essi Laitinen.

 

 

Elina Silver finaaliin!

Kansainvälinen Swedish Cup 2018 käynnistyi Ruotsin Sävsjössä torstaina 4.1.

TSA:sta kilpailuun osallistuivat Salla Korpela, Essi Laitinen, Anna-Maria Siivonen, Elina Silver, Konsta Kivi ja Klaus Tupi.

Seuramme joukkueella on taustatukenaan nuorisopäällikkö/valmentaja Juhani Forsman, joten tällä kertaa on odotettavissa hyviä suorituksia.

Lounais-Suomen aluejaosto järjesti tälläkin kertaa matkan kilpailupaikalle, joka oli järjestyksessään jo kolmastoista! Enin osa matkaajista olikin Lounais-Suomen alueelta, mutta matkassa oli urheilijoita aina Pohjois- Suomea myöten, kertoi matkanjohtaja Jarmo Engblom.

Ilmapistoolissa seuramme edustajat tekivät kohtuun hyviä tuloksia. Elina Silver oli peruskilpailun neljäs tuloksella 371 ja tämä johti kahdeksan parhaan urheilijan finaaliammuntaan. Finaalissa Elina sijoittui kuudenneksi!
Klaus Tupi oli yhdeksäs tuloksella 568 jääden harmittavaisesti yhden sijan finaalista. Konsta Kivi teki tuloksen 560.

Ilmakiväärissä Anna-Maria Siivonen teki peruskilpailussa tuloksen 411,6 sijoittuen sillä neljänneksitoista.
Essi Laitinen teki 398,5 ja Salla Korpela 395,5.

Kilpailut jatkuvat huomenna perjantaina!

Kaikki torstaipäivän tulokset löydät täältä!