Swedish Cupin toinen kilpailupäivä

5.1.2018

TSAlaiset luomassa kilpailutaktiikkaa vahvistettuna Satakunnan Essi Niemellä. Kuvassa vas. Jussi Korpela, Salla Korpela, Essi Laitinen, Essi Niemi ja Juhani Forsman
TSAlaiset luomassa kilpailutaktiikkaa vahvistettuna Satakunnan Essi Niemellä. Kuvassa vas. Jussi Korpela, Salla Korpela, Essi Laitinen, Essi Niemi ja Juhani Forsman

Swedish Cupin toinen kilpailupäiväpäivä

Kilpailu alkoi toisenakin päivänä ensimmäisen päivän tapaan klo 08.00.

Ensimmäisenä ampumalinjalle pääsi Anna-Maria Siivonen.
Muut seuramme urheilijat tekivät suorituksensa seuraavissa erissä.
”Anskun” tulos oli 408,4 oli kohtuullisen hyvä, joka tällä kerta kansainvälisessä kisassa riitti kahdenteenkymmenenteen sijaan!
Hyvin suoriutui myös Salla Korpela tehden tuloksen 400,7. Essi Laitisen tulos oli 389,6.

Ilmapistoolissa Kokkolan Metsästys ja Ampumaseuran Ritva Karri teki alkukilpailussa kansainvälisestikin hyvän 383 tuloksen edeten tällä tuloksella finaaliin. Ritva ampui varmasti myös finaalissa ja näin toisen päivän ilmapistoolin naisten sarjan voitto matkasi Kokkolaan.

Elina Silver suoritti alkukilpailun varsin hyvin, mutta aamulla suoritettu kilpailu verotti sen verran, että ensimmäiseen sarjaan tuli pisteitä ”vain” 87. Jatkossa pisteitä kertyi hyvin 92, 93, ja 92, mutta tulos 364 ei riittänyt tällä kertaa finaaliin. Alkukilpailun yhdeksäs sija on juuri se sija, josta ensimmäisenä pudotaan pois finaalista. Harmi!

Konsta Kivi jatkoi tasaisen varmoja suorituksia kisassa. Pisteitä tuli tällä kertaa 564, joka oikeutti alkukilpailussa neljänteentoista sijaan. Hyvin Konsta kuitenkin lopetti ja teki täydet sata pistettä viimeiseen sarjaan! Tästä on hyvä jatkaa huomiseen kilpailuun!

Myös Klaus Tupi teki tasaisen varmaa suoritusta eilen 568 tänään 565. Sijoitus tänään yhdestoista.

Torstai ja perjantaipäivän tulokset saat esille tästä!

Swedish Cup jatkuu huomenna lauantaina, jolloin on kilpailun viimeinen kilpailupäivä.