Swedish Cupin päätöspäivä

6.1.2018

Uudet kilpailuennätyksensä tehneet Konsta Kivi ja Salla Korpela
Uudet kilpailuennätyksensä tehneet Konsta Kivi ja Salla Korpela

 

Kilpailun päätöspäivä

Swedish Cupin viimeisenä kilpailupäivänä seuramme urheilijat olivat taas edustettuina kansainvälisen kilpailun kilpailulinjalla.  Päivän tulostaso jäi edellispäivien kohtuullisen hyvälle tasolle. Parhaina olivat nytkin edellispäivien nimet.

Ilmapistoolissa Konsta Kivi jatkoi mihin edellisenä päivänä jäi. Sadan pisteen sarja ei siis ollut mikään ”onnenkantamoinen”, kuten sivusta seuraajat mielellään toteavat. Hän ampui tänään kilpailun päätöspäivänä tuloksen 570, joka nyt kirjataan hänen uudeksi kilpailuennätykseksi. Tällä tuloksella Konsta tulee suorittamaan suorituksen myös illan finaalissa. Onnea!

Elina Silver suoritti tänäänkin hyvän tasaisen kilpailun tehden tuloksen 365. Eilinen tulos oli pistettä huonompi, joka ei riittänyt finaaliin. Tänään tuo toistui, vaikka tulos oli pistettä parempi, niin ei silläkään finaaliin, vaan taas tuli tuo yhdeksäs sija. Harmi!

Ilmakiväärissä myös Salla Korpela teki uuden hienon kilpailuennätyksensä, joka nyt kirjataan tulokseksi 405,7. Onnea!
Salla on harrastanut ammuntaa vasta n. kaksi vuotta ja tekee jo nyt erittäin hyviä tuloksia. Tsemppiä jatkossakin Sallalle!

Kuten alussa todettiin, meillä on tällä ”keikalla” mukana valmentaja Juhani Forsman, joten odotettavissa oli hyviä tuloksia, ja nyt voidaankin todeta, että tämä toteamus toteutui!

Tätä kirjoitettaessa finaalit ovat vielä ampumatta, joten lopullisia tuloksia ja sijoituksia ei vielä tiedetä.

Kilpailun kaikki tulokset ja myös kolmannen kilpailupäivän tulokset niiden valmistuttua löydät täältä!

Järjestäjätaho kiitti osallistujia ja toivotti tervetulleksi taas ensi vuonna!

Vuoden 2019 Swedish Cup järjestetään 2.-5.1.2019