SATA LAUKAUSTA! Ohjeet ja seuranta

12.3.2018

SATA-LAUKAUSTA FINAALI LAUANTAINA 31.3.

Klo 12 alkaen voi täydentää vielä suorittamatta olevia osuuksia ja viimeistään klo 16 aloitamme varsinaisen finaalin, jonka jälkeen jaamme voittajalle palkinnon, eli tuon 100€:n lahjakortin XXL:ään!

SATA LAUKAUSTA!

Suomi-100 vuotta jälkimainingeissa aloitetaan uusi seuramme jäsenistölle tarkoitetun SATA LAUKAUSTA kilpailun. Se koostuu eri osioista; pienoiskivääri makuu 20lk, ilmakivääri pysty 20lk, ilmapistooli 20lk, 25m pistooli tarkkuusosa 20lk ja lopuksi 20 heittoa tavallista ”mökkitikkaa”.

Nuo pistooli ja kivääriosuudet voi käydä ampumassa itselleen sopivana ajankohtana ja jonkun toisen kanssa, joka valvoo suoritusta. Osiot ammutaan seuran omistamilla aseilla ja patruunoilla (toimistosta löytyvät aseet ja kaikille samaa merkkiä olevat patruunat) ja kutakin osiota ennen saa ampua korkeintaan 10 koelaukausta. Pienoiskivääriosan voi esimerkiksi mennä suorittamaan perjantai-iltana klo 18 alkaen ja 10m ja 25m osiot lauantai päivisin, jolloin ratamestareilta saa aseet ja patruunat ja he valvovat suoritusta ja ottavat tulokset ylös. Suositeltavaa on käydä suorittamassa tuo pienoiskivääriosuus 26.1., 2.2., 9.2., 16.2., 23.2., 2.3. tai 23.3. jolloin paikalla on ratamestarin lisäksi valvoja kyseisiä suorituksia varten (Harri Pekola tai Jarmo Engblom)! Osiot voi ampua haluamassaan järjestyksessä. Koko kisan päättävä tikanheitto suoritetaan hallilla erikseen järjestettävässä ”finaali-tapahtumassa ja heittojärjestys määräytyy sen hetkisen tilanteen mukaan (viimeisenä oleva heittää ensin ja johdossa oleva viimeisenä). Palkintona on

SADAN EURON LAHJAKORTTI XXL:ÄÄN!

Osallistumismaksua ei ole. Eli kaikki innolla mukaan. Kilpailu alkaa välittömästi ja finaali on 30.3. eli Pääsiäislauantaina.

Tuloksia päivitetään kaiken aikaa kilpailun edetessä.
Tulossivu löytyy tästä!

Hallitus