TSA:lle menestystä 25m ja 50m pistoolilajien sekä 50m kiväärilajien N ja M sarjojen SM-kilpailuissa

5.8.2018

Elina Silver suorittamassa 50m pistoolikilpailua.

Salossa järjestettiin 3.-5.8.2018 25m ja 50m pistoolilajien sekä 50m kiväärilajien N ja M sarjojen SM-kilpailut.

TSAlaiset menestyivät kilpailussa hyvin.

Elina Silver voitti 50m pistoolin N sarjan. M sarjassa Klaus Tupi oli toinen. Joukkuekilpailuissa TSA:n urheilijat sijoittuivat toiseksi ja seuralle heillä oli tuomisina hopeamitali. Joukkueessa ampuivat Elina Silver, Klaus Tupi ja Konsta Kivi.

25m isopistoolikilpailussa Klaus Tupi oli neljäs. Tässä lajissa joukkuehopeaa TSA:lle toivat Klaus Tupi, Jouko Flemming ja Konsta Kivi.

25m pistoolin peruskilpailussa Elina Silver sijoittui kuudenneksi. Peruskilpailun  jälkeen ammutaan finaali, johon selvytyy kahdeksan parasta urheilijaa. Finaalin jälkeen Elinan sijoitus oli seitsemäs.

Kiväärilajeissa seuramme edustajina olivat Essi Laitinen ja Anna-Maria Siivonen. Essi ampui hyvin. Hän teki 60 ls makuukilpailussa uuden henkilökohtaisen kilpailuennätyksensä desimaalilukemin 608,5.

SM-kilpailujen kaikki tulokset saat esille tästä!