Elina ja Ansku päivän nimet Swedish Cupissa

5.1.2019

Ilmapistoolin N-sarjan mitalikolmikko. Vas. Ritva Karri, Vendela Söresson ja Elina Silver.
Ilmakiväärissä Anna-Maria Siivonen sijoittui viidenneksi.

Swedish Cupin viimeisenä kilpailupäivänä seuramme urheilijat olivat taas kilpailulinjalla. Päivän tulostaso jäi edellispäivien kohtuullisen hyvälle tasolle.

Ilmapistoolissa Elina Silver ampui alkukilpailussa taas hienosti. Hänen tuloksensa oli 569, tulos on uusi SE! Elina siis paransi eilen tehtyä SE:tä peräti neljällä pisteellä! Lisäksi tulos on sama, joka vaaditaan ilmapistoolin arvokilpailujen tulostasoksi kaudelle 2019.
Tuloksellaan Elina sijoittui alkukilpailun kolmanneksi edellään Ruotsin Vendela Söresson, 573 ja Norjan Siv Marit Løvhaug, 570.
Me katsojat joudumme vielä jännittämään, koska Elina ampuu vielä päivän päätteeksi finaalissa.

Elina ampui siis varsin tasaisesti hyviä nousujohteisia tuloksia, niin sen teki ilmakiväärissä myös Anna-Maria Siivonen. Ensimmäisenä päivänä Ansku teki tuloksen 626,6 toisena päivänä 621,5 ja kolmantena 623,7. Ensimmäisen ja kolmannen päivän tulokset ylittävät arvokilpailujen tulostasot, joka naisilla ilmakiväärissä on 623,0.
Anskukin nähdään vielä illan finaalissa!

Onnittelut TSA:n naisille!

Kohta on alkamassa päivän finaalit, joita lähdemme TSA:n Sävsjön-tiimin kanssa jännittämään!

Kilpailun kaikki tulokset löydät täältä!