Kalevi Toivoselle kultaa 25m ja 50m pistoolin ikäkausi SM-kilpailissa Mikkelissä ja Jarmo Engblom pronssille 50m kiväärin ikämiesten SM-kisassa Kouvolassa.

18.8.2019

25m ja 50m pistoolin ikäkausisarjojen SM-kilpailut järjestettiin 16.-18.8.2019 Mikkelissä.

Kalevi Toivonen otti pienoispistoolin sarjassa M60 SM-kultaa!
Hänen voittotuloksensa oli 566. Pienoispistoolin lisäksi Kalevi osallistui myös vakiopistoolikilpailuun. Tällä kertaa monien yhteensattumien vuoksi Kalevi osallistui ja edusti seuraamme ainoana urheilijana Mikkelissä ja teki sen parhaalla mahdollisella tavalla. Hienoa!

Samaan aikaan Kouvolassa, Tyrrin ampumakeskuksessa pidettiin 50m kiväärin ikäkausisarjojen mestaruuskilpailut. Myös näihin kilpailuihin seurastamme osallistui vain Jarmo Engblom. "Japi" sijoittui 60 ls:n makuukilpailussa kolmanneksi ja näin tuomisina oli pronssimitali.

Pistoolin kaikki tulokset saat esille tästä!