Live-etäkilpailu

18.11.2020

Turun etäkilpailun pistooli- ja kivääri- sarjojen parhaat yhteiskuvassa. Vas. Sonja Aaltonen, Jenna Kuisma, Juho Kurki ja Konsta Kivi.
Turun etäkilpailun pistooli- ja kivääri- sarjojen parhaat yhteiskuvassa. Vas. Sonja Aaltonen, Jenna Kuisma, Juho Kurki ja Konsta Kivi.

Ensimmäinen live-etäkilpailu jäejestettiin Turussa 18.11.2020.

TSA järjesti yhdessä Ruotsin kanssa live-etäkilpailun ilmapistoolissa ja ilmakiväärissä. Kilpailu oli samalla testikilpailu mahdollisia muita vastaavia kilpailuja varten.

Kilpailun järjestäminen selvisi vasta viime metreillä. Niinpä pistoolin joukkue saatiin koottua nopeasti enimmäkseen järjestävästä seurasta eli TSA:sta ja lisäksi saatiin lainaksi IMAS:n Ella Hakala. Ella opiskelee parasta aikaa Turussa ja näin saatiin lisävahvistusta pistoolijoukkueeseen.

Kiväärin joukkue koostui maamme eturivin ampujista ja oli ajallisesti hieman helpompi koota, kun SAL pitää leiriä Kupittaalla ja kilpailu sopii erinomaisesti leiriohjelmaan.

Kilpailu suoritettiin samaan aikaan Ruotsissa. Ruotsi oli saanut jalkeille vain pistooliurheilijoita.

Pistoolissa Konsta Kivi teki kohtalaisen 568 tuloksen ja voitti pistoolin M-sarjan. Seuraavina oli Ruotsin, Öckerön Skytteföreningin Crister Jern 551 ja Seppo Mäkinen 542. 
N-sarjassa niin ikään Öckerön SSF:n Vendela Sörensson vei voiton tuloksella 570. Seuraavina Sonja Aaltonen 558, Elina Silver 554 ja Ella Hakala 554. Elinan ja Ella erotti napakympit, Elinalla 12 ja Ellalla 8.

Kiväärissä tulokset olivat hyvin tasaiset, etenkin M-sarjassa. Voiton otti Juho Kurki tuloksella 623.7, seuraavina Sebastian Långström 622.2 ja Aleksi Leppä 621.9.

N-sarjasssa Jenna Kuisma teki voittoon oikeuttavan tuloksen 617.0 ja Henna Viljanen 616.3.

Kilpailun kaikki tulokset saat esille tästä!