Alkavat kurssit

Syksyn 2022 AMPUMAURHEILUKOULUN PERUSKURSSIT

Turun Seudun Ampujat järjestää syksyn aikana kaksi urheiluammunnan peruskurssia, joissa käydään läpi perusasiat sekä ilmakivääri- että ilmapistooliammunnasta. Kurssin hinta on 100€/osallistuja ja tuohon hintaan kuuluu kaikki tarpeellinen, kunhan itse tulet paikalle.

Kurssi sisältää neljä kahden tunnin pituista kertaa perättäisinä tiistai-iltoina. Kurssille otetaan enimmillään 15 osallistujaa. Ensimmäinen kurssi alkaa 13.9. ja siihen otetaan ensisijaisesti alle 15-vuotiaita (edellytämme huoltajan aktiivista läsnäoloa ja huoltaja voi myös itse osallistua kurssille halutessaan puoleen hintaan) mutta muitakin otetaan mukaan, mikäli tilaa on.

Toinen peruskurssi alkaa 25.10. ja tuonne otetaan vähintään 15-vuotta täyttäneitä.

Peruskurssit kokoontuvat tiistai-iltaisin ja peruskurssin suoritettuaan on mahdollista tuolla samalla maksulla käydä vuoden loppuun asti siten, että ensimmäisen kurssin suorittaneet voivat käydä harjoittelemassa keskiviikko iltaisin kurssin jälkeen. Toisen kurssin jälkeen molempien kurssien osallistujat voivat käydä tiistai- ja keskiviikko iltaisin ja lauantai päivisin (joinakin lauantaina halli on kiinni. Nuo selviävät seuran sivuilta). Tiistai ja keskiviikko iltoina on joku tai jotkut ohjaajista läsnä, joten noina iltoina saa myös kurssin jälkeen ohjausta. Pyrimme myös järjestämään kerran kuukaudessa lauantaipäivänä ryhmäohjausta, jolloin käymme läpi esim. kilpailuihin liittyviä asioita.

Ilmoittautumiset osoitteeseen juhani.f@gmail.com . Laittakaa toiveenne haluatteko jo ensimmäiselle kurssille tai vasta toiselle.

Rohkeasti mukaan!
T:Turun Seudun Ampujien ampumaurheilukoulu ohjaajat